Nominaties voor de JOVD awards 2017 zijn geopend!

Driemaster heeft besloten om nieuwe verkiezingen uit te roepen. Namelijk die van ‘JOVD’er van het Jaar 2017’, ‘JOVD-Afdeling van het Jaar 2017’, en ‘JOVD-Activiteit van het Jaar 2017’. Hiermee wil Driemaster bijdragen aan een cultuur van groei, ontwikkeling en innovatie binnen de JOVD. Als organisatie ontkomen wij er niet aan om te ontwikkelen. Nieuwe dingen uitproberen, reflectie, en opbouwen vormen de basis van een gezonde organisatie die vooruit wil en gaat. Daarmee illustreert het vrijheid ten top. Dit zorgt voor nieuwe ideeën en ontwikkeling. Driemaster ziet het als haar taak om dit verder aan te moedigen.

Niet alleen het individu wordt geprezen door middel van het uitroepen van ‘JOVD’er van het Jaar’. Als mensen zijn wij sociale wezens die onderdeel uitmaken van een groep. Samenwerken en elkaar stuwen naar grotere hoogtes zijn daar onderdelen van, dus ‘Afdeling van het Jaar’ ontbreekt niet in deze verkiezingen. Als alle factoren goed zijn, er een growing mindset binnen een afdeling heerst waar gezocht wordt naar nieuwe manieren om inhoud en gezelligheid te combineren resulteert dat in ‘Activiteit van het Jaar’.

Als Driemaster maken wij onderdeel uit van de JOVD, door niet alleen kritisch te zijn maar ook aan te moedigen om beter te worden. Tot 15 september 00:00 kunt u uw nominatie sturen naar hoofdredacteur@jovd.nl met een motivatie van niet langer dan 12 zinnen. Voor de nominaties kunt u online stemmen en op zondag 1 oktober om 11:45 zullen de winnaars gehuldigd worden op het najaarscongres.

Dus heb je afgelopen jaar een mooie activiteit bezocht, heb je een iemand binnen je afdeling die zich op de een of andere manier buitengewoon heeft ingezet? Of heb je een afdeling ontzettend zien groeien. Stuur je nominatie met motivatie op!

Dit bericht delen....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.