Afdelingsbladen

Vele afdelingen van de JOVD kennen hun eigen afdelingsbladen. Omdat de redactie van Driemaster vindt dat ook deze bladen aandacht verdienen staan hier onder deze bladen met een link naar hun eigen site toe!

De jonge Liberaal

De Jonge Liberaal is hét onafhankelijke opinieblad van de JOVD Groningen. Met scherpe analyses, mafklappers, humor en soms louter satire is dit het blad wat jij wil lezen. Wil jij nu ook meewerken aan het mooiste blad van de hele wereld en omstreken? Neem dan contact op met de hoofdredacteur van De Jonge Liberaal.

Tom Boer

Roaring

Roaring Magazine is dé inspiratiebron voor JOVD’ers. Het blad is gevuld met scherpe interviews met de meeste exclusieve sprekers. Op Quoteske wijze wordt vanuit de JOVD Baronie van Breda journalistiek bedreven. Hierbij ligt de focus op politiek-maatschappelijke vraagstukken, ondernemers en persoonlijke verhalen. Roaring Magazine is een blad door en voor leden en het resultaat mag er zijn: Roaring Magazine verwierf landelijke bekendheid, wordt gedrukt en trekt per editie honderden lezers. Benieuwd? Kijk op www.roaringmagazine.nl. Wil jij hier nou ook aan meewerken? Mail dan naar roaring@jovdbreda.nl!

Mauk Bresser

Het Liberale Pompeblêd

Het liberale pompebled is het afdelingsbled van de afdeling Friesland. Het bevat jouw portie politiek, filosofie en interviews met leden. Het blad verschijnt tweemaal per jaar. Wil jij meehelpen met het schrijven van artikelen, het afnemen van interviews of het uitvoeren van de redactionele controle? Neem dan contact op met de afdelingssecretaris.

Jesse Mollema