Over Driemaster

Driemaster is het verenigingsperiodiek van de JOVD. Leden én niet-leden van de JOVD hebben hier de mogelijkheid om op persoonlijke titel discussie te voeren over alle gewenste serieuze en niet serieuze onderwerpen. Driemaster verschijnt sinds 1949 en is sindsdien telkens uitgekomen, op één verdwenen jaargang na. Aanvankelijk op papier, is door de Algemene Vergadering in 2015 besloten ook een digitaal weblog tot stand te brengen zodat ook Driemaster met zijn tijd meegaat. Het resultaat hiervan ligt voor u.  Daarnaast zal de Driemaster ook nog op papier uitgebracht worden!

Reageren wordt ten zeerste op prijs gesteld, net als het delen van onze artikelen. De redactie wenst eenieder veel leesplezier bij het lezen van de Driemaster!

Wie wil schrijven voor Driemaster, wordt van harte uitgenodigd om zijn pennevrucht, interview of andere zinnige bijdrage in te dienen of wil solliciteren voor een vaste plek in de redactie of de redactie wil tippen, kan dat doen op door het volgende formulier in te vullen: